De Leemkoele 5 7783 GA Gramsbergen       0613720691       info@sbsalonbeauty.nl

(afbeelding prijslijst aanklikken.)

Reinigende gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt verzorgd. We starten met een oppervlakte reiniging gevolgd door een intense dieptereiniging. De onzuiverheden worden verwijderd. Aansluitend brengen we een masker aan wat bij jouw huidtype past. Om de behandeling compleet te maken sluiten we af met een dagverzorging, bestaande uit een lotion en dagcrème.

 

Volledige gezichtsbehandeling

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd & verzorgd, en kun je heerlijk ontspannen tijdens de massage van gezicht, nek en schouders.  We starten met een oppervlakte reiniging en een intense dieptereiniging. De onzuiverheden worden tot diep in de huid verwijdert. Na de ontspannende massage wordt er een masker aangebracht die afgestemd is op jou huidtype. Ook wordt je voorzien van een speciale dagverzorging, bestaande uit een lotion en dagcrème. Bij deze belevenis bied ik jou ook graag een extra element aan, je kunt hierbij kiezen uit epileren, harsen en verven.

 

Gezichtsbehandeling voor de man

Ook voor mannen is de uiterlijke verzorging belangrijk. Door middel van een intensieve reiniging zal de huid er weer fris en stralend uit gaan zien. Onzuiverheden worden zorgvuldig verwijderd. Je kunt even heerlijk ontspannen tijdens de massage. We sluiten af met een masker en een verzorgende crème. Deze ‘mannen-behandeling’ is inclusief het modelleren van de wenkbrauwen, maar uiteraard niet verplicht.

 

Mini Behandeling (kinderen 4-16 jaar)

Je gezicht wordt gereinigd en je krijgt een lekker maskertje. Ondertussen lakken we de nagels. Daarna breng ik een mooi make-up bij je aan! Ook leuk om samen met een vriendinnetje te gaan doen, die je mee kan nemen naar de salon! Prijs p.p. 28,50
(In overleg kan dit ook als een kinderfeestje thuis worden gehouden.)