Hattemattestraat 12 7783 BN Gramsbergen       0613720691       info@sbsalonbeauty.nl

Mijn naam is Simone Beenen. Ik heb na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in meerdere salons een eigen visie ontwikkeld waarin ik een salon wou starten. SB Salon Beauty is gevestigd aan huis in hartje Gramsbergen, makkelijk te bereiken en op loopafstand van het station. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom. Denk hierbij aan een kinderfeestje om bijvoorbeeld nagels te lakken, of wanneer iemand slecht ter been is. Het aanbod van behandelingen is op locatie wel wat beperkter, maar in overleg is er veel mogelijk.

 

 

Wat je van mij kan verwachten.

Ik heb veel passie voor mijn beroep en mijn kenmerken zijn, professionaliteit, resultaatgericht en ontspanning voor een betaalbare prijs. Je kunt bij mij terecht voor een uitstekende verzorging waarbij rust en ontspanning een grote rol speelt.

 

Uiteraard ben ik gediplomeerd en heb ik de MBO opleiding schoonheidsspecialist aan het Drenthe College te Emmen met succes afgerond. Ik vind het belangrijk om up to date te blijven en volg daarom naast mijn diploma aanvullende cursussen en workshops.

 

Een goede en uitgebreide beautybehandeling is bij mij toegankelijk voor iedereen. Voor elke behandeling, kort of uitgebreid, vind ik het heel belangrijk dat je ontspannen en vooral tevreden SB Salon Beauty verlaat. Ik zie je graag in mijn salon, wanneer er vragen zijn hoor ik graag van je!

 

Like mijn facebook pagina om op de hoogte te blijven van leuke acties en aanbiedingen! Of volg mijn instagram onder de naam: sbsalonbeauty

IMG-0079